top
Print side E-mail side 

Lad os passe din investering i fast ejendom

Hvis du lader Seneca Service Company udleje og servicere din ejendom, er du sikker på, at den er i trygge hænder. Vi er et hold med lang erfaring fra ejendomsbranchen, og vi tilbyder en række tillægsservices, som gør, at du slipper for bekymringer og besvær omkring din bolig.

Fordele ved at lade SSC udleje din ejendom

Vi har en række lejere, der for et kortere tidsrum ønsker at leje en lejlighed i Hovedstadsområdet. Vi udlejer både møblerede, servicerede og tomme lejligheder. 

Vi søger løbende lejligheder i Hovedstadsområdet til videreudlejning, og vi ønsker som udgangspunkt at leje dem i min. to år og meget gerne længere. 

Vi kan tilbyde en full service løsning, hvor vi håndterer alt fra istandsættelse af lejemålet ved lejekontraktens begyndelse, til møblering og udlejning, opkrævning af månedlig leje, gennemførelse af ind- og udflytningssyn, synsrapporter, administration af lejemålet samt istandsættelse af lejemålet i forbindelse med lejekontrakten udløb.  

Kontakt os allerede i dag pr. mail, så finder vi sammen ud af, hvilken løsning, der passer til dit behov.

Fordele ved at lade SSC servicere, vedligeholde og udleje din ejendom

Vi har ansat erfarne håndværkere, der løbende vedligeholder de lejemål, vi udlejer. Vores håndværkere er vant til og har erfaring med at istandsætte og vedligeholde boliglejemål, og vi tilbyder også denne service til de ejendomsejere, som vi lejer lejemål af til brug for videreudlejning. 

Vores erfarne håndværkere tilbyder også viceværtservice samt planlægning og gennemførelse af udvendig vedligeholdelse i tæt samarbejde med ejendommens ejer. 

Vi har kunder, der udlejer enkelte lejligheder til os, og vi har kunder, der udlejer hele boligejendomme til os. Fælles for mange af dem er, at vi indgår aftale med dem om istandsættelse og vedligeholdelse af lejlighederne, således at de efter udløb af lejeperioden modtager en ny-istandsat og velvedligeholdt lejlighed eller boligejendom retur. 


 
© 2021 Seneca Service Company.
webshop.io Content Management System.
HTML5 / CSS3